0304 - 66 33 33info@pilanebab.se

Boende på Tjörn

Boende på Tjörn

Pilane Bed & Breakfast är till för dig som söker ett boende på Tjörn. Vår affärsidé bygger på att erbjuda fina, hemtrevliga och rymliga rum genom bed and breakfast. Alla rum som vi erbjuder är fina och prydliga. Vi bäddar den eller de sängar som du har beställt innan du kommer, så att du alltid skall känna dig väl omhändertagen. Vi tillhandahåller dessutom frukost. Om du väljer att bo i annexet, så ingår inte frukost, men i övriga rum får du frukost helt utan extra kostnad.

Olika möjligheter till rum och boende

Här på Pilane Bed & Breakfast kan man välja mellan olika sorters rum. Vi tillhandahåller enkelrum, dubbelrum och en sängplats i vårt annex. I enkelrummen och dubbelrummen finns det möjlighet att utnyttja en delad toalett, samt dusch. I annexet kan man ta med sitt eller sina husdjur, vilket många sommargäster utnyttjar. Tänk på detta, om du är allergisk mot pälsdjur. Våra priser är väldigt prisvärda. Man kan bo här hos oss på Pilane Bed & Breakfast från endast 350 kronor per person och natt. Det är billigast att bo i annexet, men det är trots detta ett väldigt fint ställe att bo på. Om man vill ha bättre standard, så kan man i våra enkel- och dubbelrum bo för endast 530 kr per natt, respektive 1000 kronor per natt.

Är du intresserad?

Om du är intresserad av vårt boende på Tjörn och vill tillbringa en tid här hos oss, så är det bara att du hör av dig till oss och vår personal. Våra medarbetare är oerhört erfarna och kompetenta inom det mesta som rör boende och dylikt. Hos oss kan man bo endast en natt eller längre om så önskas. Kontakta oss gärna, om du behöver svar på någon eller några frågor kring din presumtiva vistelse här hos oss på Pilane Bed & Breakfast på Tjörn.